Dag & weekmenu aan huis

Bekijk het dag- en weekmenu voor maaltijden die aan huis geleverd worden.

20 - 27 oktober

Dagmenu 20 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Preisoep
  • Vol-au-vent
  • Wortelen op z'n Frans
  • Kroketten
     
  • Vanillepudding
  • Preisoep
  • Vegetarische balletjes
  • Vegetarische saus
  • Gestoofde courgette
  • Zoete aardappelpuree
     
  • Vanillepudding
  • Gevogelteschotel

    Of

  • Koude schotel tonijnsalade met perzik
Dagmenu 21 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Currysoep
     
  • Boomstammetje
  • Vleessaus
  • Witte bonen in tomatensaus
  • Gekookte aardappelen
     
  • Fruit
  • Currysoep
  • Vissaus
  • Broccolipuree
     
  • Fruit
  • Gevogelteschotel

    Of

  • Koude schotel tonijnsalade met perzik
Dagmenu 22 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Courgettesoep
  • Varkensmedaillon
  • Dragonsaus
  • Gestoofde witloof
  • Puree
  • Frangipannetaart
  • Courgettesoep
  • Kalkoenpavé
  • Rodewijnsaus
  • Vergeten groenten
  • Peterselieaardappelen
  • Frangipannetaart
  • Gevogelteschotel

    Of

  • Koude schotel tonijnsalade met perzik
Dagmenu 23 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Pompoensoep
  • Macaroni met kaas
     
  • Fruit
  • Pompoensoep
  • Blinde vink op grootmoeders wijze
  • Knolselderpuree
     
  • Fruit
  • Gevogelteschotel

    Of

  • Koude schotel tonijnsalade met perzik
Dagmenu 24 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Ajuinsoep
  • Vis van de dag
  • Hollandse saus
  • Gestoofde prei
  • Puree
     
  • Flan chocolade
  • Ajuinsoep
  • Kalkoenfilet
  • Demi-glacesaus
  • Bloemkool in bechamelsaus
  • Krielaardappelen
     
  • Flan chocolade
  • Gevogelteschotel

    Of

  • Koude schotel tonijnsalade met perzik
Dagmenu 25 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Spinaziesoep
  • Grillburger met béarnaise
  • Prinsessenboontjes op z'n Frans
  • Puree
     
  • Yoghurt met fruitaroma
  • Spinaziesoep
  • Varkensgyros met paprikasaus
  • Champignons
  • Rijst
     
  • Yoghurt met fruitaroma
  • Gevogelteschotel

    Of

  • Koude schotel tonijnsalade met perzik
Dagmenu 26 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Tomatensoep met balletjes
  • Stoverij op z'n Vlaams
  • Appelmoes
  • Gekookte aardappelen
     
  • Frangipannekoek
  • Tomatensoep met balletjes
  • Pangasiusfilet met mosterdsaus
  • Wortelpuree
     
  • Frangipannekoek
  • Gevogelteschotel

    Of

  • Koude schotel tonijnsalade met perzik

28 okt - 2 november

Dagmenu 27 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Bloemkoolsoep
  • Vleesbrood
  • Braadjus
  • Krieken
  • Puree
     
  • Rijstpap
  • Bloemkoolsoep
  • Kippenrollade met philadelphia
  • Suprèmesaus
  • Andijve in Mornaysaus
  • Gekookte aardappelen
     
  • Rijstpap
Geen
Dagmenu 28 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Waterkerssoep
  • Heek
  • Kreeftensaus
  • Preistamppot
     
  • Fruit
  • Waterkerssoep
  • Groentenlasagne
     
  • Fruit
  • Koude schotel met gebakken zalm en garnalen
  • Kip hawaï met rauwkost
Dagmenu 29 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Tomatensoep met paprika
  • Cordon bleu kip
  • Gevogeltejus
  • Witte kool in Mornaysaus
  • Gekookte aardappelen
     
  • Fruitkaas
  • Tomatensoep met paprika
  • Varkenslapje
  • Fijne groentensaus
  • Duo van wortelen
  • Puree
     
  • Fruitkaas
  • Koude schotel met gebakken zalm en garnalen
  • Kip hawaï met rauwkost
Dagmenu 30 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Seldersoep
  • Ardeens gebraad
  • Demi-glacesaus
  • Knolselderpuree
  • Bieslookaardappelen
     
  • Fruit
  • Seldersoep
  • Vegetarische boerenworst
  • Pepersaus
  • Erwten op zijn Frans
  • Kruidenpuree
     
  • Fruit
  • Koude schotel met gebakken zalm en garnalen
  • Kip hawaï met rauwkost
Dagmenu 31 oktober
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Kippensoep
  • Vis van de dag
  • Beurre blanc
  • Groentenmélange
  • Aardappelnootjes
     
  • Eclair
  • Kippensoep
  • Crepinette
  • Jagersaus
  • Zurkelpuree
     
  • Eclair
  • Koude schotel met gebakken zalm en garnalen
  • Kip hawaï met rauwkost
Dagmenu 1 november
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Groentesoep met balletjes
  • Rundstong
  • Madeirasaus
  • Champignons
  • Puree
     
  • Witte chocomousse
  • Groentesoep met balletjes
  • Visrolletjes
  • Garnaalsaus
  • Gestoofde spinazie
  • Gebakken aardappelblokjes met fijne kruiden
     
  • Witte chocomousse
  • Koude schotel met gebakken zalm en garnalen
  • Kip hawaï met rauwkost
Dagmenu 2 november
Menu 1Menu 2Koude schotel
  • Witloofsoep
  • Chipolata
  • Bruine saus
  • Rode kool
  • Puree
     
  • Witte chocomousse
  • Witloofsoep
  • Gevogeltebrochette
  • Bordelaisesaus
  • Romanobonen
  • Gekookte aardappelen
     
  • Witte chocomousse
  • Koude schotel met gebakken zalm en garnalen
  • Kip hawaï met rauwkost